WelkomVoorstellenFitness klein materiaalBabymassageLestijdenTarievenFoto'sContact
Menu
Voorstellen 
FLOW unieke beweegstudio! Renate van Lankveld-van Doren, ervaren sportinstructrice (1999-tot op heden) en fysiotherapeute (praktiserend van 2003 t/m 2018). Start eigen sportschool (2018)
Van jongs af aan is sport een passie. Ik heb veel uren doorgebracht in de sporthal en op de dansvloer. Later wilde ik graag van mijn hobby mijn werk maken. Sportinstructrice dat leek me wel wat. Mijn droom werd werkelijkheid toen ik aangenomen werd, na een toelatingsprocedure, op het CIOS. Na een mooie tijd op deze opleiding heb ik mijn diploma behaald (1999: zwemonderwijzeres, turnen, dans en fitness) en veel ervaring opgedaan als sportinstructrice.

Tijdens het begeleiden van doelgroepen in verschillende settings, kwam ik mensen tegen met verschillende lichamelijke klachten/ chronische aandoeningen. Dit maakte me nieuwsgierig, om op een ander vlak dan lesgeven, verder te specialiseren op het gebied van bewegen. De opleiding fysiotherapie heeft me veel diepgang, in het bewegend functioneren, aangeboden. Na het behalen van mijn diploma fysiotherapie (2003), ben ik van 2003 t/m 2018 werkzaam geweest als fysiotherapeute in een gezondheidscentrum. Waar ik mensen individueel en in groepsverband (medische fitness) heb mogen begeleiden (verschillende klachten gezien en met leeftijdscategorieën gewerkt). Naast het werken heb ik een aantal cursussen en bijscholingen gevolgd, waaronder Docent Shantala babymassage, zwangerfit, medical taping, COPD, diabetes en valtraining & valpreventie.  

Door de (werk)ervaringen van de afgelopen jaren , moederschap van 3 prachtige kinderen en een eigen herstelproces na een operatie, werd voor mij steeds duidelijker wat ik graag wil bereiken met het begeleiden van mensen op weg naar herstel! Mijn inziens is de kern voor jong en oud :

“Met plezier bewegen geeft een FLOW om uw persoonlijke doelstellingen te bereiken, waardoor verhoging van  kwaliteit van leven”.  

Mijn persoonlijke vraag: “Hoe ga ik dit vormgeven” werd al snel duidelijk.
Flow unieke beweegstudio was geboren (start eigen sportschool maart 2018). Het unieke aan FLOW beweegstudio wil ik proberen te verwoorden, maar zelf ondervinden is het beste!  
Kwaliteit, door persoonlijke coaching, tijdens de groepslessen (samen maakt sterk, geeft motivatie en gezelligheid). Iedereen staat centraal en sport op eigen niveau!
Graag wil ik mijn opgedane kennis - bagage vormgeven in het geven van kwalitatieve, gevarieerde  groepslessen fitness klein materiaal. Met als doel, mensen met of zonder lichamelijke klachten, motiveren en inspireren om in beweging te komen en/of in beweging te blijven. Want.... bewegen is leven en leven is bewegen! Ieder mens heeft zijn eigen persoonlijke doelstellingen, om hun dromen zoveel mogelijk na te streven.
Naast fitness geef ik ook babymassage lessen, omdat u als ouders veel kunt betekenen voor de ontwikkeling van  uw kindje. Babymassage kan een goede start ondersteunen, waardoor verdere ontplooiing/ groei.

Kan ik u helpen om met plezier te bewegen om zo te werken aan uw kwaliteit van leven? of dat van uw kindje?

U bent van HARTE WELKOM in mijn unieke beweegstudio.
privacyverklaring