WelkomVoorstellenFitness klein materiaalBabymassageLestijdenTarievenFoto'sContact
Menu
60+ bewegen 
Bent u 60-plusser? En vindt u het belangrijk om fit en vitaal te blijven?
Dan is fitness klein materiaal echt wat voor u. Bij Flow unieke beweegstudio werkt u aan uw algehele conditie, onder leiding van een ervaren trainer. Bent u sportief of wilt u vooral rustig bewegen.Ook met lichamelijke klachten kunt u deelnemen aan de groepslessen. Tijdens de groepslessen wordt u individueel gecoacht. U krijgt een beweegprogramma op maat!                                          
De gevarieerde groepslessen dragen een steentje bij om zo lang mogelijk fit te blijven en valpreventie. De oefeningen zijn gericht op uithoudingsvermogen, spierkracht, balans, coördinatie, lenigheid, ontspanning en natuurlijk de houding, om zo optimaal mogelijk te kunnen functioneren in het dagelijks leven. Tevens gaat het ook om onderlinge gezelligheid. Samen bewegen, elkaar ontmoeten en werken aan een gezamenlijk doel: fit blijven. Na het sporten heeft u de mogelijkheid om onder het genot van een kopje koffie of thee na te praten.

De lessen vinden in de winter binnen plaats. In de zomer binnen of buiten in de natuur, zo mogelijk in combinatie met aquafitness (verwarmd buitenbad).

Flow unieke beweegstudio biedt meerdere groepslessen fitness aan op verschillende tijdstippen. Kunt u alleen maar op een bepaald tijdstip? Aarzel niet en neem gerust contact met mij op.  Samen kijken we naar de mogelijkheden.  
privacyverklaring