WelkomVoorstellenFitness klein materiaalBabymassageLestijdenTarievenFoto'sContact
Menu
Babymassage 
Laat de liefde van uw hart door uw handen stromen door middel van babymassage!
Babymassage, dit liefdevol lichamelijk contact is onmisbaar voor de emotionele, lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van uw kind. Het is een eenvoudige massage die uitgaat van een respectvolle benadering. Dit contact is voor uw kindje net zo essentieel als de voeding en de verzorging. De cursus is geschikt voor ouders met baby's van minimaal zes weken tot en met tien maanden.

Niet alleen uw stem, maar ook uw handen drukken uit wat u wilt zeggen. Door de tedere aanrakingen ervaart uw kind een gevoel van warmte, geborgenheid, een blijk van eigenwaarde.Babymassage geeft dan ook een prima uitgangspunt om u kind beter te leren kennen/ begrijpen, omdat u alert wordt op zijn/haar lichaamstaal.Door deze alertheid ontstaat wederzijds contact.

Omdat Shantala babymassage een ontspanningsmassage is geeft het een kalmerende
werking en kan het een gunstig effect hebben bij darmkrampjes, problemen met de luchtwegen, hyperactiviteit, lusteloosheid en slaapritme.Naast het kalmerende effect heeft de Shantala babymassage ook een stimulerend effect op de zintuigen, de ademhaling, de bloedsomloop, de spijsvertering en het immuunsysteem.

In vijf groepslessen (kleinschalig) van 75 minuten leer je stapsgewijs babymassage volgens de shantala-methode. Tevens worden thema's besproken.
Gebruik van massage-olie is inbegrepen. Zelf 2 grote handdoeken meenemen.

Na de groepslessen is er de mogelijkheid om onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee na te praten.  
privacyverklaring