WelkomVoorstellenFitness klein materiaalBabymassageLestijdenTarievenFoto'sContact
Menu
Fitness 
De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden, toegankelijk voor iedereen!
Fitness is een ideale manier om in een ongedwongen sfeer op plezierige, sportieve en correctie  wijze te bewegen en zo aan uw gezondheid/ fitheid te werken. Tijdens de gevarieerde beweeglessen in groepsverband (8 personen) wordt rekening gehouden met uw persoonlijke niveau. Vrijwel iedereen kan aan de lessen deelnemen. Er is respect voor ieders mogelijkheden en grenzen. Bent u sportief en wilt u sporten om uw conditie op peil te houden/verbeteren dan bent u van harte welkom. Maar ook mensen met lichamelijke gebreken en/of chronische klachten, die rustig willen bewegen, zijn van harte welkom.
De lessen fitness zijn ook geschikt voor mensen die individuele fysiotherapeutische behandeling hebben afgerond en een vervolgtraject willen inzetten. De kans dat de klachten steeds terugkomen wordt kleiner dmv een beweegprogramma op maat. De lessen worden met zorg voorbereid en op deskundige wijze gegeven met als doel dat iedereen voldaan naar huis gaat. In groepsverband motiveer je elkaar om meer uit jezelf te halen. Plezier tijdens bewegen draagt bij aan de kwaliteit van leven. Ik zie u graag verschijnen tijdens de beweeglessen.U bent van harte welkom voor deelname aan een gratis proefles! Daarna kunt u deelnemen aan de lessen d.m.v. een 10 rittenkaart.

De lessen vinden in de winter binnen plaats. In de zomer worden de lessen binnen of buiten in de natuur gegeven, zo mogelijk in combinatie met aquafitness (verwarmd buitenbad).  

DE LESSEN ZIJN GESCHIKT VOOR ALLE LEEFTIJDEN, TOEGANKELIJK VOOR IEDEREEN!  

Dus.... ook jongvolwassene zijn van harte welkom.
 
privacyverklaring